Vores samarbejdspartnere

Børneløbet: 4,2 km

"Det myldrede med mennesker på Tingvej - vel at bemærke de helt unge af slagsen. Man var ikke det mindste i tvivl om, at der snart skulle ske noget stort."

Børneløbet på 4,2 km afvikles i forbindelse med Viborg City Marathon den 17. september 2017.

Vi gentager succeserne og tilføjer det nødvendige

Alle børn deltager gratis i Børneløbet, som løbes på en lukket 4,2 km rute og ligesom de forgående år, er forældre, bedsteforældre, lærere og pædagoger mere end velkomne til at løbe sammen med børnene (kræver ikke tilmelding).

Børneløbet er i år INCL. TIDTAGNING! Gratis:-)

Alle tilmeldte børn får hængt en flot børneløbsmedalje om halsen, når de krydser målstregen, ligesom der vil være frugt til alle, når de kommer i mål.

Børneløbet starter kl. 14:00

Husk at der kun er medaljer til de børn, der er tilmeldt og løber med startnummer over målstregen

PRINT DIPLOM HER - Efter løbet

KOM TIL BØRNECOMBAT

Som opvarmning til Børneløbet vil vi gerne invitere alle byens børn til børneCOMBAT søndag den 17. SEPTEMBER KL. 13:30 TIL 13:45 – alle kan deltage, og der er gratis adgang for alle børn og voksne.

DER BLIVER GANG I DEN, så kom og syng og dans som opvarmning til årets helt store Børneløb. DET BLIVER SJOVT - RIGTIG SJOVT!

PROJEKT BØRN I GEAR

Intentionerne med BØRN I GEAR er at skabe fokus på børns bevægelse og fremadrettet være med til at gøre Børneløbet til Viborg City Marathons største oplevelse. Viborg skal have et af Nordens største børneløb, og det kræver hårdt arbejde og en håndsrækning fra erhvervslivet i byen.

En lang række sponsorer har bidraget til BØRN I GEAR