Vores samarbejdspartnere

City Girls

Hvad er City Girls?

Et socialt løbekoncept der bygger på princippet ”hjælp til selvhjælp”!
Konceptet baseres på fælles støtte og motivation til at opnå de mål, man hver især måtte have.

Som deltager modtager du en t-shirt i orange, som er gruppens brand-farve.
Vores vigtigste kommunikationsmedie er en lukket Facebook side kun for City Girls. Her kan du stille spørgsmål til andre City Girls og aftale løbetider, så du ikke behøver at løbe alene.

Èn gang pr. måned, ved søndagstræning, er der en fysioterapeut til stede der svarer på spørgsmål og leder træningen. Træningen vil være varieret i forhold til ”almindelige” løbeture, det kan være interval-, bakke-, trail-, tempo- eller andre former for løbetræning.

Alle får udleveret deres personlige træningsplan på en app. I træningen indgår styrketræning og i den forbindelse har vi fået et godt tilbud fra Gold Fitness (halvt år til 900,- kr. eller et helt år til 1.200,- kr.). For at styrke det sociale samvær er deltagelsen i 24 timers løb inkluderet i prisen.

Det store mål for City Girls er en af distancerne ved det årlige Viborg City Marathon. Deltagelse er obligatorisk og er inkluderet i prisen.

 

City Girls 

Løb piger, løb, løøøøøb!
- Og kom i super form på et halvt år som "City Girl"

Har du lyst til at snøre løbeskoene og:
•      løbetræne med andre piger mod et fælles mål?
•      komme i rigtig god form og få vejledning om kost?
•      træne dig op til en halv- eller hel (Viborg City) marathon?

Så bliv en del af "City Girls". Det er maks. 150 friske Viborg-kvinder i alle aldre og former, der nu har chancen for at løbe sig i super kondi frem mod Viborg City Marathon. Vi kickstarter med mad og foredrag onsdag den 1. februar og løber sammen for første gang den 26. februar. Ud over løbetræning og individuelt træningsprogram er der spisning, motiverende foredrag og meget mere på programmet.

Fælles træning om søndagen
Princippet er ”hjælp til selvhjælp” og om søndagen vil der for det meste være City Girls med en god løbeerfaring og med hver deres egen indgangsvinkel til løb, der kan give selvlært vejledning. Din nuværende form - god som mindre god - er udgangspunktet. Herfra guider vi dig videre mod dine mål. Grib chancen. - Løb med! Alle kan være med - også DIG!


Som "City Girl" får du desuden:
•      smart løbe-T-shirt
•      individuelt træningsprogram på app
•      30 x træning, 2 x spisning, 6 x foredrag
•      startnummer til Viborg City Marathon (uanset distance)
•      rabat på diverse ydelser og gratis prøvetimer fra Benefit.
•      deltagelse i 24 timers løb

•      restitutionsprogram

Alt det koster kun kr. 1.450,-

Er det mon noget for dig? Skynd dig at melde dig til!
Tilmelding inden 31. januar 2017 her på siden under tilmelding.
(Når du kommer ind på tilmeldingssiden, trykker du næste og dernæst øverst på City Girls). Her vælger du også hvilken distance du har som mål til Viborg City Marathon (kan ændres indtil den 11. september 2017).

Se program