Vores samarbejdspartnere

Løbsinformation

Også i 2018 skydes der hele fem løbedistancer i gang på Tingvej. Vi har valgt at fastholde den suveræne rute fra de sidste år med flot opbakning fra publikum og mega meget underholdning. Ruten er 4,2 km lang og løbes et antal gange afhængig af den distance man tilmelder sig til. Starttiderne er således indrettet, at der er mulighed for at løbe børneløbet sammen med ens børn.

Stafetmarathon

Stafetmarathon er for familier, venner, virksomheder, klubber mm. at dele marathondistancen med op til fire løbere. Man bestemmer selv hvor mange af de 10 omgange de enkelte deltagere løber (fx kan far løbe 3 omgange, mor 3 omgange, det ældste barn 3 omgange og det yngste 1 omgang).

Distancerne og starttider
Marathon start kl. 09.00
Stafetmarathon start kl. 09.00
City Motion 4,2 km start kl. 10.00
Halvmarathon start kl. 11.30
City Sprint 10 km start kl. 12.00
Børneløbet 4,2 km start kl. 14.00

Maks. tid for marathon er seks timer. For halvmarathon tre timer.

Medaljer til marathon- og halvmarathonløbere! Og selvfølgelig til børneløbere
Når løberne på maraton- og halvmarathondistancen krydser målstregen, belønnes de for deres flotte indsats med en Viborg City Marathon medalje. Det samme har vi valgt at hædre de forhåbentlig mange børneløbere med i år. Det kræver dog at man er tilmeldt løbet og løber med startnummer.
Målet med Børneløbet er at skabe et af Danmarks største og gladeste børneløb - sidste år deltog cirka 1.500 aktive børn i alderen 1-16 år. Børnehaver og skoler i Storkommunen vil modtage en invitation til løbet, og vi håber, at opbakningen til en sund og aktiv søndag bliver stor.

Events på ruten
Igen i år samarbejder vi med professionelle bands og forskellige klubber og skoler som kommer til at stå for underholdning på mindst ti eventpoints langs ruten.

Officielt rutekort
Det vil være muligt at downloade det officielle rutekort her.

Sidste frist for tilmelding
Tilmeldingen er åben for alle interesserede løbere og vi vil værdsætte jeres tilmelding hurtigst muligt. ONLINE tilmelding er åben indtil EN TIME før start! Bemærk dog, at jo senere du tilmelder dig des dyrere bliver det!

Har du endnu ikke tilmeldt dig til én af løbets fem distancer, kan du tilmelde dig her.